DESPRE NOI

Misiune si Obiective

Societatea Pro Dezvoltare Medicala este o organizatie non-guvernamentala, a carei principala misiune este contributia la imbunatatirea sistemului medical national, prin crearea unui mediu de progres profesional al medicilor, indiferent de gradul si specializarea acestora.

In acest sens, obiectivele SPDM isi propun sa dezvolte si sa organizeze activitati orientate pe patru piloni ai dezvoltarii: Educational, Stiintific, Medical si Social.

Valori

Valorile SPDM care stau la baza activitatii noastre sunt: Solidaritate, Performanta, Dezvoltare si Modernizare

SOLIDARITATEA

Este unul dintre principiile fundamentale pe care ne construim relatiile atat cu membri Societatii, cat si cu Partenerii nostri, dar si cu publicul larg, fiind prioritar pentru noi sa intelegem care sunt nevoile pe care trebuie sa le adresam si sa gasim cai prin care sa raspundem acestora.

PERFORMANTA

Este prioritara pentru noi atat in ceea ce priveste proiectele ambitioase ale Societatii noastre, cat si in demersurile noastre de a contribui la cresterea performantelor medicilor romani si, cu ajutorul lor, la imbunatatirea performantei sistemului medical din Romania.

DEZVOLTARE

Este mijlocul principal prin care ne propunem sa contribuim la crearea un sistem medical avansat, in continua crestere si pregatit sa raspunda nevoilor publicului larg.

MODERNIZARE

Atuul pe care ne ambitionam sa il aducem in sistemul, echipamentele, metodele si mentalitatile din domeniul medical, este fundatia pe care ne construim proiectele.

Echipa noastra